BAKALLAND – Smak Świąt w Twoim domu – Portal PR - 24PR




BAKALLAND – Smak Świąt w Twoim domu

20.11.2010 Kategoria: Kulinaria. Autor: ipis

Nadszedł okres przedświąteczny i jak co roku czekają nas gorączkowe przygotowania, pośpieszne zakupy, poszukiwania odpowiednich prezentów i rozważania nad doborem świątecznych potraw. Każda chwila zdominowana jest jedną myślą – „nie zdążę”… Marzymy, aby doba trwała 48 godzin, jednak na taki cud nie ma co liczyć nawet w Święta Bożego Narodzenia.

Z pomocą paniom domu przychodzi BAKALLAND, ich prawdziwy przyjaciel. Ulgę powinni odczuć również panowie, bowiem w domach, w których nie kupuje się gotowych ciast, to właśnie mężowie są na ogół zapędzani do mielenia maku, siekania orzechów i skórki pomarańczowej, czy obierania migdałów. Kuszącą alternatywą jest nowa linia do ciast BAKALLAND, w skład, ktorej wchodzą bakalie (migdały, orzech laskowe, włoskie) obrane, posiekane, gotowe do wrzucenia do ciasta oraz mieszanka keksowa.

Aromatyczna, pełna rodzynek i pomarańczowej skórki, pachnąca migdałami gotowa masa makowa firmy BAKALLAND pozwala łatwo przygotować tradycyjnego polskiego makowca bez tracenia czasu na żmudne mielenie maku. Ponadto nie musimy już wybierać między samodzielnym przygotowaniem zdrowego produktu, a kupnem gotowego i zaoszczędzeniem czasu – rozwiązaniem jest masa makowa BAKALLAND bez dodatku konserwantów.

Wszystkim ceniącym smak domowych ciast, BAKALLAND proponuje także wyśmienite bakalie, które nie tylko udekorują nasze wypieki, ale także dodane do ciasta nadadzą mu niepowtarzalny smak. W okresie bożonarodzeniowym wśród naszych zakupów królują: apetyczne rodzynki,  delikatne wiórki kokosowe, cieniutkie migdałowe płatki, aromatyczna skórka pomarańczowa, smakowite orzechy oraz wyborne śliwki suszone. Z tych doskonałych, najwyższej jakości produktów BAKALLAND można przygotować znakomite wypieki, które z pewnością oczarują nie tylko domowników, lecz także zaproszonych gości.

Bakalie to nie tylko doskonały dodatek do świątecznych wypieków, lecz również  świetna przekąska do podjadania między posiłkami, podczas gotowania lub oglądania telewizji. W przeciwieństwie do tuczących i ciężkostrawnych chipsów czy batonów, bakalie są zdrowe i zawierają wartościowe witaminy i mikroelementy. Zachęcamy do przegryzania bakalii nie tylko od święta, lecz codziennie i systematycznie. Nasz organizm z pewnością to doceni. Zacznijmy już teraz, nie czekając na Boże Narodzenie?

Bakalland to najsilniejsza marka bakalii na rynku polskim, ciesząca się pozycją lidera posiadającego bardzo duży udział rynkowy. Produkty Bakalland mają najwyższą jakość, przeznaczoną dla najbardziej wytrawnych i wymagających smakoszy. W bogatym i różnorodnym portfolio marki znajdują się: suszone owoce, orzechy, ziarna i pestki, płatki śniadaniowe,  jak również masy do ciast i owoce w puszkach, głównie ananasy i brzoskwinie.

Głównym celem Grupy jest podtrzymanie wysokiej znajomości marki Bakalland wśród odbiorców docelowych, co sprzyja efektywnemu poszerzaniu portfolio produktów o ich nowe rodzaje; w szczególności produkty wykorzystywane do pieczenia ciast oraz przy przygotowaniu potraw.

Kluczem do sukcesu, który z powodzeniem stosuje Grupa Bakalland, jest zachowanie równowagi pomiędzy rozwojem przez jakość, a działaniami konsolidującymi rynek. Konsekwentna dbałość o stały, najwyższy standard oferowanych produktów przekłada się na lojalność konsumentów i wierność marce.

Podobne wpisy:







Wszelkie prawa do portalu w rozumieniu ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych zastrzeżone są na rzecz MERKON GROUP CEZARY KRAJEWSKI i odpowiednio na rzecz współpracujących podmiotów i nie mogą być rozpowszechniane w całości bądź w części (także kanały RSS) bez uprzedniej pisemnej ich zgody.