Ryby z pieca marki FRoSTA – trzy oryginalne sposoby na pieczonego mintaja – Portal PR - 24PR




Ryby z pieca marki FRoSTA – trzy oryginalne sposoby na pieczonego mintaja

08.03.2013 Kategoria: FMCG, Kulinaria, Marka. Autor: Sylwia Kochel

Marka FRoSTA proponuje konsumentom soczyste, pieczone filety z mintaja w różnych wariantach. Każdy z nich wyróżnia się w 100% naturalnym smakiem, wygodą oraz szybkością przygotowania, dając wiele kulinarnych inspiracji.

FRoSTA oferuje unikalne na rynku, sycące i pożywne filety rybne z mintaja w trzech niepowtarzalnych  smakach. Linia Ryb z pieca, to wyjątkowe, opierające się wyłącznie na naturalnych recepturach produkty, do których należą: Ryba z pieca z sosem brokułowym, Ryba z pieca z sosem włoskim  i Ryba z pieca z sosem bordelaise.

Ryba z pieca z sosem brokułowym, to doskonałe połączenie soczystego fileta z mintaja z sosem na bazie śmietany i sera edamer, z dodatkiem chrupiących kawałków brokułów  w kształcie różyczek. Ryba z pieca z sosem włoskim stanowi idealną propozycję dla wielbicieli śródziemnomorskiej kuchni. To delikatny filet, polany warstwą aromatycznego sosu na ze świeżych, dojrzewających w słońcu pomidorów, gęstej śmietany, papryki i delikatnego sera mozarella. Ryba  z pieca z sosem bordelaise kryje w sobie soczystego mintaja, zapiekanego w tradycyjnym, francuskim sosie na bazie wytrawnego, czerwonego wina gronowego, z dodatkiem cebuli, natki pietruszki oraz koperku.
Przygotowanie Ryb z pieca jest bardzo wygodne. Wystarczy wyjąć produkt z folii zabezpieczającej i na tacce piec w piekarniku przez 35 minut. Pieczenie ryby nie wymaga użycia tłuszczu, dzięki czemu jest mniej kaloryczna oraz pełna wartości odżywczych.

Ryby z pieca, zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku FRoSTY, nie zawierają wzmacniaczy smaku, barwników, aromatów, tłuszczów utwardzonych, skrobi modyfikowanej i konserwantów.

Podobne wpisy:







Wszelkie prawa do portalu w rozumieniu ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych zastrzeżone są na rzecz MERKON GROUP CEZARY KRAJEWSKI i odpowiednio na rzecz współpracujących podmiotów i nie mogą być rozpowszechniane w całości bądź w części (także kanały RSS) bez uprzedniej pisemnej ich zgody.