Wiosenna odmiana z Ryżem Brązowym Britta! – Portal PR - 24PR




Wiosenna odmiana z Ryżem Brązowym Britta!

14.03.2013 Kategoria: FMCG, Kulinaria. Autor: Sylwia Kochel

Britta Ryż Brązowy w lewo Nadchodzi długo wyczekiwana pora roku. Wiosna to czas, w którym najlepiej przeprowadza się wszelkie zmiany. Cieplejsze dni i słoneczna pogoda są motywacją do powrotu do zdrowego stylu odżywiania i zrzucenia paru zbędnych kilogramów. To właśnie w tym okresie warto sięgnąć po sprawdzone artykuły i przepisy, które pozwolą szybko uzyskać szczupłą sylwetkę. Na wiosennej liście zakupów nie powinno więc zabraknąć Ryżu Brązowego marki Britta.

Produkt marki Britta to idealne rozwiązanie dla osób dbających o odpowiednie, zdrowe menu, jak również dla tych, którzy stosują diety odchudzające. Ryż brązowy jest mniej kaloryczny od białego i ma niski indeks glikemiczny, co sprawia, że dłużej odczuwa się sytość i w konsekwencji spożywa się mniej. Ten fakt sprzyja chudnięciu. Ponadto jest bogaty w błonnik pokarmowy, składniki mineralne oraz witaminy.

Wiosna to okres, kiedy można bywać i jadać w plenerze. I najlepiej w dobrym towarzystwie. Podobnie, Ryż Brązowy marki Britta najlepiej smakuje w połączeniu z innymi składnikami. Idealnie sprawdzi się w fantazyjnych sałatkach, daniach ryżowych z dodatkiem mięs lub w formie zapiekanej. Amatorom nowych, wiosennych smaków warto polecić sałatkę z ryżu brązowego z bakłażanem, pieczarkami i świeżym rozmarynem. Wielbiciele dań na ciepło mogą spróbować ciekawego „połączenia” ryżu brązowego z brokułami, ananasem i kurczakiem – w wersji „na słodko”.

Ryż Brązowy marki Britta może stanowić podstawę wielu ciekawych i przede wszystkim zdrowych przepisów. Nie tylko w okresie wiosennym. W końcu o dobrą kondycję i atrakcyjny wygląd warto dbać przez cały rok.

Podobne wpisy:







Wszelkie prawa do portalu w rozumieniu ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych zastrzeżone są na rzecz MERKON GROUP CEZARY KRAJEWSKI i odpowiednio na rzecz współpracujących podmiotów i nie mogą być rozpowszechniane w całości bądź w części (także kanały RSS) bez uprzedniej pisemnej ich zgody.