Barbara Berkan objęła stanowisko Client Service Directora w OS3 – Portal PR - 24PR

Barbara Berkan objęła stanowisko Client Service Directora w OS3

14.07.2014 Kategoria: Personalia. Autor: admin

W OS3 Berkan odpowiada za koordynację dwóch dziesięcioosobowych teamów accounckich. Ponadto do jej zadań należy planowanie strategii rozwoju i budżetów, nadzór nad projektami pod kątem świadczenia najwyższych usług oraz rentowności, budowanie długofalowych relacji biznesowych, a także umacnianie kompetencji full service.

Berkan z branżą reklamową jest związana od 18 lat. Pracowała jako Client Service Director i Managing Director w Scholz&Friends Warszawa, Group Account Director i zastępca Client Service Directora w TBWA, Chief Marketing Officer w GG Network SA, członek zarządu Egzo Group i International Advertising Association oraz jako niezależny konsultant. W zakresie kompleksowej obsługi realizowała projekty dla takich marek, jak Kompania Piwowarska, Mercedes-Benz, Netia, PKO BP, Raiffeisen Bank, Tchibo Polska, US Pharmacia, Wawel i Ministerstwo Sportu.

– Potrzeby Klientów wykraczają poza tradycyjnie rozumiany interactive. Oczekują oni kompleksowych rozwiązań. Opierając się na bogatym doświadczeniu agencyjnym Basi, jestem przekonany, że niebawem wspólnymi siłami przeniesiemy możliwości OS3 na nowe obszary poprzez kompleksowo realizowane projekty offline i online – mówi Marcin Maj, prezes OS3.