Goodman powołał Jarosława Czechowicza na stanowisko Dyrektora ds. zarządzania portfelem nieruchomości w Europie Środkowo-Wschodniej – Portal PR - 24PR

14.10.2014 Kategoria: Personalia. Autor: admin

Goodman powołał Jarosława Czechowicza na stanowisko Dyrektora ds. zarządzania portfelem nieruchomości w Europie Środkowo-Wschodniej. Nominacja Jarosława Czechowicza wzmacnia zespół zarządzający nieruchomościami firmy Goodman, który jest kluczowym elementem działalności operacyjnej firmy i jej strategii w regionie.

Jarosław Czechowicz ma ponad siedmioletnie doświadczenie w firmie Prologis, ostatnio na stanowisku Dyrektora ds. zarządzania nieruchomościami. W swojej nowej roli, jako Dyrektor ds. zarządzania portfelem nieruchomości w Europie Środkowo-Wschodniej, będzie odpowiedzialny za ponad 750 000 m2 powierzchni logistycznej w Czechach, Polsce, na Słowacji i na Węgrzech.

Zadaniem Jarosława Czechowicza będzie zapewnienie, aby nieruchomości firmy Goodman w regionie były zarządzane według najwyższych standardów, a także aby klienci otrzymywali najlepsze usługi i wsparcie, z których znany jest Goodman. Zespół zarządzający nieruchomościami w firmie Goodman przyczynił się do tego, że wskaźnik wynajmu powierzchni wynosi 96% w połączeniu z wysokim wskaźnikiem utrzymania klientów.

– Goodman dynamicznie rozwija się w Europie Środkowo-Wschodniej, a w szczególności w Polsce, gdzie wkrótce podwoimy nasze portfolio nieruchomości względem poprzedniego roku finansowego – mówi Błażej Ciesielczak, Dyrektor Regionalny Goodman na Europę Środkowo-Wschodnią. – Wraz ze wzrostem portfela Goodman postawił na silnego i doświadczonego lidera, który będzie zarządzał zespołem technicznych i operacyjnych ekspertów pełniących kluczową rolę w dalszym rozwoju naszej firmy w regionie – dodaje Błażej Ciesielczak.

Jarosław Czechowicz będzie odpowiadał m.in. za jedno z największych centrów logistycznych w Europie Środkowo-Wschodniej – inwestycję zrealizowaną we Wrocławiu dla firmy Amazon, jednego z międzynarodowych klientów Goodmana. Oprócz obsługi dużych międzynarodowych firm Jarosław Czechowicz będzie się koncentrował na umacnianiu kontaktów z lokalnymi firmami średniej wielkości oraz europejskimi klientami prowadzącymi działalność w wielu centrach logistycznych w Europie Środkowo-Wschodniej.

Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z Błażejem Ciesielczakiem, Dyrektorem Regionalnym Goodman na Europę Środkowo-Wschodnią.

Goodman