Nowe stanowisko i awans w Skanska Property Poland – Portal PR - 24PR

Nowe stanowisko i awans w Skanska Property Poland

14.11.2014 Kategoria: Personalia. Autor: admin

Małgorzata Turek, dotychczas kierująca działem prawnym Skanska Property Poland, została dyrektorem operacyjnym odpowiedzialnym łącznie za dział prawny oraz bezpośrednią koordynację wszystkich transakcji w spółce.

W Skanska Małgorzata Turek pracuje od 2012 roku. Posiada kilkunastoletnie doświadczenie w branży nieruchomości, zarówno w międzynarodowej kancelarii jak i firmach deweloperskich.

Funkcja dyrektora operacyjnego została stworzona w odpowiedzi na bieżące potrzeby firmy, która realizuje inwestycje biurowe na terenie największych miast w Polsce. Małgorzata Turek będzie w Skanska Property Poland odpowiedzialna za dział prawny, koordynację wszystkich transakcji w bliskiej współpracy z dyrektorami regionalnymi i działem transakcji firmy na terenie Europy Środkowo-Wschodniej oraz organizację prac zarządu polskiej spółki.
Małgorzata Turek jest również członkiem zarządu Skanska Property Poland.

Skanska Property Poland