„Kasze” – specjalne wydanie miesięcznika „Kuchnia” – Portal PR - 24PR




„Kasze” – specjalne wydanie miesięcznika „Kuchnia”

15.02.2016 Kategoria: konferencje, media. Autor: admin

102 przepisy na potrawy z kaszy na każdą porę dnia: śniadania, przekąski i sałatki, dania główne wegetariańskie i z mięsem, desery, wypieki oraz koktajle – to wszystko zawiera specjalne wydanie miesięcznika „Kuchnia” pt. „Kasze”. Numer ukaże się we wtorek, 16 lutego br. w ramach wyjątkowej „Kolekcji dla smakoszy”.

Kasze_Specjalne_wydanie_Kuchni_okladka (00000003)

Czytelnicy wydania „Kasze” dowiedzą się m.in., z jakimi smakami najlepiej łączyć potrawy z kaszy, jak przyrządzić komosę, bulgur i inne mało znane kasze, jak zrobić mleko jaglane, jęczmienne i gryczane oraz które rodzaje kasz są bezglutenowe.

– W specjalnym wydaniu „Kuchni” zaprezentujemy wszystkie kasze dostępne na naszym rynku – te najbardziej lubiane i te mało znane. Przedstawimy ich właściwości odżywcze, doradzimy, jak je właściwie gotować, z czym je podawać oraz jak je przyprawiać – mówi o numerze Ewa Wagner, redaktor naczelna.

Redakcja przedstawi też historię kasz oraz wytłumaczy, dlaczego popularny kuskus wcale kaszą nie jest oraz jakie kasze występują na świecie.

„Kasze” – wydanie specjalne miesięcznika „Kuchnia” pojawi się w punktach sprzedaży prasy we wtorek, 16 lutego br. i będzie dostępne na rynku przez trzy miesiące. Numer kosztuje 9,99 zł i zawiera 100 stron w formacie 231 x 274 mm.

Wydanie „Kasze” jest promowane w prasie („Gazeta Wyborcza” i jej dodatki, czasopisma Agory) oraz w internecie (serwisy Gazeta.pl). Działania reklamowe przygotował dział marketingu pionu Czasopisma i prasa bezpłatna Agory.

Podobne wpisy:







Wszelkie prawa do portalu w rozumieniu ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych zastrzeżone są na rzecz MERKON GROUP CEZARY KRAJEWSKI i odpowiednio na rzecz współpracujących podmiotów i nie mogą być rozpowszechniane w całości bądź w części (także kanały RSS) bez uprzedniej pisemnej ich zgody.