Książki „Smaczna kuchnia bez glutenu” z „Gazetą Wyborczą” – Portal PR - 24PR




Książki „Smaczna kuchnia bez glutenu” z „Gazetą Wyborczą”

15.02.2016 Kategoria: Książki. Autor: admin

W środę i czwartek, 17 i 18 lutego br. razem z „Gazetą Wyborczą” będzie można kupić dwie książki kucharskie „Smaczna kuchnia bez glutenu”. Ich czytelnicy dowiedzą się, jak przygotować pyszne i zdrowe dania bezglutenowe.

Smaczna_kuchnia_bez_glutenu_2_model (00000003)

W wydaniu, które pojawi się na rynku w środę, 17 lutego br., znajdą się pomysły na zdrowe śniadania i kolacje, m.in. przepisy na pieczywo i dodatki, zapiekanki, pasty i sałatki. W książce dostępnej w czwartek, 18 lutego br. pojawią się przepisy na obiady, desery i ciasta.

Cena „Gazety Wyborczej” i każdej z książek to 11,99 zł.

Wydania „Gazety Wyborczej” z książkami „Smaczna kuchnia bez glutenu” wspiera kampania promocyjna w stacjach telewizyjnych (TVP, TVN, Polsat oraz stacje tematyczne), w dzienniku „Metrocafe.pl” oraz autopromocja. Kreację kampanii przygotowała agencja Bardzo, za zakup mediów odpowiadał Starlink.

Podobne wpisy:







Wszelkie prawa do portalu w rozumieniu ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych zastrzeżone są na rzecz MERKON GROUP CEZARY KRAJEWSKI i odpowiednio na rzecz współpracujących podmiotów i nie mogą być rozpowszechniane w całości bądź w części (także kanały RSS) bez uprzedniej pisemnej ich zgody.